søndag den 30. oktober 2011

Lagersalg og forberedelser til barnedåb

Siden torsdag har vi haft besøg af min storesøster, som har hygget om os og leget med de to store, så vi har fået lidt aflastning, så det har bare været skønt ;-)

Vi havde sat os for, at vi skulle til lagersalg hos Småfolk i fredags, men HOLD DA OP! Aldrig har jeg set sådan et trafikkaos og menneskemylder alle vegne, så det droppede vi og gik i stedet for en tur i Holbæk, hvor vi fik shoppet lidt og handlet ind til Filips barnedåb, som vi skal holde på lørdag d. 5/11.

Men i dag lykkedes det, og vi kom til lagersalg omkring kl. 15.00; Der var stadig masser af varer og næsten ingen mennesker, så det var jo bare helt perfekt :-)

Det blev til fem langærmede t-shirts (80 kr.) - tre til David og to til Helena:

Apropos barnedåb har jeg også siddet og foldet servietter imorges, så her kommer en lille DIY i at folde en barneskjorte:


1. Fold servietten helt ud

2+3. Fold alle fire hjørner op mod midten

4. Vend servietten om

5+6. Fold alle fire hjørner ind mod midten

7. Vend servietten om

8. Fold alle fire hjørner ind mod midten9. Alle fire hjørner foldet mod midten

10. Vend servietten om

11+12. Fold "snipperne" ud på alle fire dele, så de bliver firkantede

Fold servietten på midten - og vupti; så har du en barneskjorte!

2 kommentarer:

  1. :0) hvor skønt at se! Dem lavede jeg også til min pigers to dåb... Skal i morgen ud og have handlet lidt ind til en kage, der skal nusses om, meget snart!

    Kh Rikke

    SvarSlet
  2. Når du er færdig med at nusse om den, glæder vi os altså rigtig meget til både at se og smage din dejlige kage til Filips dåb :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...