fredag den 27. juli 2012

Det var så den ferie...

...i hvert fald i skønt solskin efter vejrudsigten at dømme, for sommerferie har vi lidt endnu, da jeg og ungerne først skal tilbage i uge 32 ;-)

I onsdags pakkede vi bilen og kørte afsted mod Sj. Odde, hvor vi har tilbragt de sidste tre dage i skønt solskinsvejr i mine forældres sommerhus sammen med bedsterne og min storesøster. Der er blevet badet 5 gange i både Sejerøbugten og Kattegat, hvor vi badede ved et gammelt vrag af et cementskib, der strandede tæt på land i 1948 - en lidt kold men alligevel skøn oplevelse! Billeder fra badeturen ved vraget følger en anden dag, da de næsten fortjener deres eget indlæg, for det er et ret specielt sted.

Vi har gået lange ture, været længe oppe og spist grillmad - og hygget med besøg på Odden Havn, hvor både fiskebutikken og Odden Røgeri, tegnet af Arne Jacobsen, er blevet ivrigt studeret, og der er blevet smagt både krabbehalesalat, røgede fiskefrikadeller og varmrøget laks, mums!

Nu er vi så hjemme igen, og jeg har snuppet en lille ledig stund ved computeren, mens Filip sover, de to store ser Disney Sjov, og manden knokler med at få slået græs, inden regnen bryder ud i morgen...

Ha' en dejlig aften :-)

Udsigten fra Odden Røgeri/Odden Røgeri/Røget makrel

Helena foran det store anker v. Odden Røgeri

David i fuld gang med at finde sten på stranden ved sommerhuset

Filip leger på stranden...og mor prøver at stoppe spiseriet af sten og sand!

2 kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...