onsdag den 22. maj 2013

Pinsens op- og nedture

Det er ved at være længe siden, at jeg sidst skrev på bloggen...lysten, tiden og overskuddet til det har ikke rigtigt været der, da "det virkelige liv" har krævet min tilstedeværelse - men hermed et lille pip herfra ;-)

Pinseferien blev tilbragt i mine forældres sommerhus på Sj. Odde sammen med mine forældre og storesøster. Det var skønt at få et break fra hverdagen sammen med børnene, og heldigvis var det jo godt vejr et par af dagene, så de også kunne lege udenfor.

Om torsdagen inden pinsen blev et rutinebesøg hos dyrlægen til et farvel til vores lille springer spaniel, Sally, da dyrlægen konstaterede, at hendes ene knæskal var vokset fast ude på siden af benet :-(

Måske ville hun kunne opereres med et ok resultat, men jagthund ville hun aldrig kunne bruges til, da det ville belaste hendes ben for meget, så derfor tog vi den tunge beslutning at aflevere hende retur til opdrætteren... De tilbød hendes bror, Jeff, som erstatning, og det sagde vi ja til.

Lykken blev dog meget kort, da det viste sig, at Jeff slet ikke kunne klare at gå indenfor (han har gået i hundegård indtil nu), men pissede overalt, nærmest klatrede på væggene og sprang op i hovedet og ind i alt og alle...GISP! Så han blev pænt afleveret tilbage igår, da vi udtrykkeligt havde gjort opmærksom på, at han skulle kunne klare at gå inde og fungere i en familie med tre små børn...så nu er vi fattigere men mange erfaringer rigere, og der kommer ingen ny hund de næste mange år.

Nu står den så på pasning af tre syge børn, der er blevet godt forkølede, men det er jo intet under, sådan som vejret skifter i øjeblikket. De har derfor været hjemme fra børnehaven i går og idag, og så håber jeg på, at de er friske nok til at komme afsted i morgen, da jeg snart gerne vil have min hverdag tilbage uden bøvl med hundehvalpe, opdrættere og ferieramte/syge børn ;-)

Og så skulle du da heller ikke snydes for et usselt snapshot af en flagspætte, som besøgte foderbrættet lige før - det er taget gennem ruderne og ud i øsende regnvejr, så derfor den dårlige kvalitet, men fuglen kan man da stadig få øje på ;-)

Hygge i sommerhuset

En dejlig aftentur på Gniben - den yderste spids af Sjælland

Jeff  - en køn lille hund, som desværre ikke passede ind i vores familie :-(

Flagspætte på foderbrættet - og skovspurv på den ene foderkugle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...