lørdag den 19. april 2014

Påsken i billeder

Jeg har været i sommerhus sammen med ungerne en stor del af påsken og hygget sammen med mine forældre og storesøster, mens manden passede hus og dyr hjemme (og nød freden og roen lidt ;-)) 

Vi var heldige med vejret, så de fleste dage brugte vi en del timer nede ved havet, hvor ungerne havde fundet en "hule"=en række opstammede buske, som de kunne gemme sig i, og ellers gik vi på jagt efter spændende ting bl.a. ved Skollehøj, som havde mistet mere af sin fine kystskrænt til efterårets og vinterens storme. Lagene i skrænten blev nærstuderet, for det kunne jo være, at der gemte sig rester af dinosaurskeletter (eller ikke - men det var sjovt at pille de løse sten ud!).

Jeg har også haft tid til at være lidt kreativ, så det er blevet til lidt udpustede æg, som er farvet med crepepapir. Æggene er forresten mit bidrag til påskekonkurrence hos Stof2000 på Instagram, så nu xxxx jeg bare fingre for, at jeg bliver den heldige vinder :-)

Sådan en påske går nu bare alt for hurtigt, for nøj hvor vænner man sig hurtigt til de sløve dage uden konkrete planer men bare nærvær og hygge sammen med dem, man holder af 


1 kommentar:

  1. Lækre forårsbilleder, vejret i påsken var så herligt.

    - Anne

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...